Den kidnappade kocken

January 19, 2017

 

Nu tänkte jag att ni skall få ta del av mitt stora intresse som är MAT! Jag kommer skriva om mat jag lagar, olika tekniker och rekommendera bra ställen att äta på när man känner för att unna sig ett besök på krogen.

Först ett tips från den kidnappade kocken! Recept är till för att skita i ;)

Ja, så är det. Men klart jag skall skriva massa recept men du skall alltid komma ihåg att även om jag skriver mått, antal, tid och grader så gäller det att du gör vad du tycker blir bäst. Om du vill kan du följa receptet till punkt och pricka och det kommer bli sjukt gott. Längre utlägg kommer i framtiden

Gott mos!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

January 19, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Lasse på Heden. Proudly created with Wix.com